Fysiotherapie Stilobad Zwolle
Stilobadstraat 7
8021 AB Zwolle

038 - 453 32 58
Dry needling

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Kennis en kunde op het gebied van de sportmedische begeleiding op preventief vlak, bij blessures, revalidatie en taping/bracing.

Manuele Therapie

Manuele Therapie

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen…

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.


Ademtherapie & Ontspanningsherapie

Veel mensen hebben lichamelijke klachten zonder dat daar een duidelijke medische oorzaak voor is aan te wijzen. Voorbeelden hiervan zijn hyperventilatie, duizeligheid, hoofdpijn, rug- en nekklachten, algehele vermoeidheid, buikklachten.
Deze klachten kunnen spanningsgerelateerd zijn. Spanningsgerelateerde klachten hebben te maken met een te grote belasting; een lichamelijk en/of geestelijke belasting die groter is dan u aankunt. Wat is ademtherapie?
Ademtherapie is het helpen herstellen van een natuurlijke en ontspannen adembeweging.

Wat is ontspanningstherapie?
Ontspanningstherapie is het bewustworden en leren hanteren van lichamelijke en mentale gespannenheid

Adem-/ontspanningstherapie is een middel waarmee we in ons zelf de eigen spanning kunnen regelen via aandacht, voorstelling, houding, beweging en ademhaling. Daarmee kunnen we ontdekken of een probleem samenhangt met een verhoogde spanning.
Het verminderen van onnodige spanning leidt tot een verbetering van functioneren en een verhoging van welbevinden en kwaliteit van leven.
Facebook